Nerandate ieškomos dalies, prietaiso? Užpildykite šią formą ir suteiksime individualų pasiūlymą.
PILDYTI UŽKLAUSĄKad mėsa būtų dar sultingesnė ir minkštesnė, pirmiausia ją galite supjaustyti, kad keptuvėje ji tolygiau iškeptų. Tai galite padaryti mėsos plaktuku arba mėsos minkštikliu, tačiau tai gana daug darbo reikalaujantis darbas. Norėdami sutaupyti laiko, naudokite šią profesionalią mėsos plaktuvę. Mėsos plaktuvas tinka kiekvienai viešojo maitinimo įstaigai ir juo apdorojami 17,5 x 2,5 cm dydžio mėsos gabaliukai. Mėsos švelninimas naudingas ne tik skoniui, bet ir tekstūrai bei paruošimo laikui. Padarius mėsoje įpjovas, prieskoniai ir padažai giliau įsiskverbia į mėsą, todėl ruošiant maistą ilgiau išlieka skonis.
Šiame aukštos kokybės mėsos minkštiklyje įrengti du voleliai su net 37 ašmenimis. Dėl tokio peiliukų skaičiaus nepraleidžiama nė viena mėsos dalis ir mėsa minkštinama vienodai stipriai. Mėsos minkštiklį lengva išardyti, jis tinka įvairių rūšių mėsai. Be to, mėsos minkštiklis stovi ant stabilaus ir nuimamo nerūdijančiojo plieno pagrindo, todėl jį galima statyti bet kurioje patalpoje ir beveik ant bet kokio paviršiaus. Dėl siurbtukų mėsos mėsmalė naudojimo metu puikiai išsilaiko savo vietoje
Kadangi virtuvėje naudojami švieži ingredientai, mėsos muštuvą reikia valyti po kiekvieno naudojimo. Atidarykite apsauginį dangtelį, dengiantį mėsos muštuvą, ir išimkite laisvas dalis. Valiklius, viršutinį dangtelį ir velenus valykite šepetėliu, šiltu vandeniu ir švelniu plovikliu. Valydami būkite atsargūs ir nenaudokite aštrių daiktų ar šveitimo priemonių. Prieš vėl surinkdami mėsos minkštiklį, gerai išdžiovinkite dalis ir vėl sumontuokite įrenginį.
MĖSOS PURENTUVAI
7 kg
440 mm
245 mm
320 mm