Nerandate ieškomos dalies, prietaiso? Užpildykite šią formą ir suteiksime individualų pasiūlymą.
PILDYTI UŽKLAUSĄŠis 30 litrų talpos prietaisas tinka įvairiems patiekalams ir maisto produktams ruošti “sous vide” būdu. Pasirinkus “sous vide” maisto ruošimą, išsaugomas skonis, tekstūra ir maistinės medžiagos. Šis gaminimo būdas yra labai tylus, o “sous vide” prietaisas beveik neskleidžia triukšmo. Yra ir daugiau “sous vide” maisto gaminimo privalumų: jis yra sveikas, nes gaminant naudojama mažiau riebalų ir druskos, produktai nesudega ir neatskyla, nes vanduo neįkaista daugiau nei 99 ºC. Gaminant vakuume supakuotus patiekalus pastovioje temperatūroje, jie taip pat neišdžiūsta.
Šiame profesionaliame “sous vide” įrengta patentuota vandens siurblio sistema. Ji per minutę perpumpuoja 8 litrus vandens. Dėl tokio tolygaus vandens srauto maistas ruošiamas tobulai “sous vide”. LCD ekrane skaitmeniniu būdu rodoma temperatūra ir laikas. Kiekvieną iš jų galima nustatyti atskirai naudojant patogų valdymo skydelį su jutikliniais mygtukais. Be to, “sous vide” prietaisas turi šiluminės saugos įtaisą ir beprecedentį 0,1 ºC tikslumą. Sous vide prietaiso maitinimo laidą galima lengvai ištraukti
Šią “sous vide” lazdelę dėkite į vandens talpyklą arba į keptuvę plokščiu ar apvaliu šonu. Mygtuku galite užfiksuoti lazdelę taip, kad ji negalėtų judėti. Tuomet lazdelė įkaitins vandenį ir į jį galėsite dėti vakuuminėje pakuotėje supakuotą maistą, kad galėtumėte gaminti “sous vide”. Sous vide prietaisas pagamintas iš nerūdijančio plieno, todėl jį lengva valyti. Naudokite drėgną šluostę, šiltą vandenį ir truputį švelnaus ploviklio. Tada sausu skudurėliu viską nuvalykite iki kito naudojimo.
1500 W
230 V
50 Hz
30 L
2 kg
99°C
145 mm
290 mm
185 mm